Contact

Je kunt ons het beste bereiken via de e-mail: info@magicshop.nl
We streven er naar om de e-mails binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0251-237 284.
Maar… wij hebben ook een fysieke winkel en zijn soms met een klant bezig en kunnen dan de telefoon niet opnemen. Of we zijn mogelijk niet altijd aanwezig in verband met eigen optredens, etc.
Dus als we telefonisch even niet bereikbaar zijn, probeer het dan later nog een keer of stuur een e-mail.

Bestellen, verzending en retourneren

Bestellen & Betalen
Bestellen in onze webshop kan uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Je kunt betalen op de volgende wijzen:
iDeal (Nederland)
Paypal
Bankcontact (België)
Creditcard
Vooruitbetaling

Verzenden
Indien een bestelling voor 15:00 gedaan is en volledig betaald is (of gekozen is voor verzenden onder rembours), sturen wij je pakket dezelfde dag op via PostNL. 

Naleveringen
In principe leveren wij (bijna) alles direct uit voorraad. In het geval dat er in een order 2 of meer items worden besteld en wij 1 of meer items niet direct kunnen leveren zullen wij zsm contact opnemen. In de meeste gevallen sturen wij de order dan in meerdere zendingen, dus de items die op voorraad zijn sturen wij reeds op.
Indien het een presale items bevat welke binnen 7 werkdagen beschikbaar is, wachten wij totdat we de zending in 1 keer kunnen versturen. 

De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis bij een bestelling boven de € 100,00. Onder dit bedrag rekenen wij een bijdrage van € 3,95 per bestelling ONGEACHT het (aantal) product(en)!
Voor onze buitenlandse klanten gelden andere tarieven!
Bij elk product zie je het exacte verzendbedrag staan. Uiteraard combineren we, dus indien je meerdere artikelen besteld betaal je éénmaal de verzendkosten.

Retourneren
Volgens de wet Koop op afstand heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen. In deze 14 dagen kun je zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. De tarieven van het terugsturen kun je vinden op postNL.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Gebruik altijd ons herroepingsformulier.

Klachten procedure

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren heeft. Toch vragen wij je vriendelijk om je klacht in eerste instantie aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch.
Wij zullen de klacht serieus bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Magicshop.nl
Lijnbaan 32
1969 NE Heemskerk
info@magicshop.nl
tel: 0251-237284

Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.